Spring på sjön

Även idag fick Sigge leka och springa lös på isen på sjön var riktigt mysigt. När vi skulle gå igenom skogen för att komma till sjön så hörde vi någon annan hund skälla men tänkte att den förmodligen var långt bort men inte. Sigge tvär stannar och 5 hundar kommer springandes mot sigge och deras ägare efter men var ingen större fara det gick ju bra dom skällde lite sigge kände sig en anning trängd och blev lite rädd men efter lite nosande och hälsande var det fixat och klart och vi kunde vandra vidare. Nu är älsklingen och hans kusin iväg och handlar godis vi ska se på film nu känns skönt har sådan huvudvärk och saknar alvedon ipren osv osv. Hade tänkt vara med ida idag men om huvudvärken ger med sig kan jag kanske gå dit sen :). På bilderna nedanför har ni min karl och våran hund .



Myskväll

Jag älskling sigge och richard var iväh hos Bästa ida och victor och deras lilla hampus ikväll :). Satt och pratade tittade på tv osv och ida hade bakat kladdkaka helt seriöst måste vara sveriges godaste och då överdriver jag inte. Kom hem för en dryg timme sedan. Har nu tittat på tv och nu känns det som att det är dags att krypa ner i sängen och mysa :). Sweet Dreams


Cr 2timmar ute i solskenet på sjön

Idag vakna vi rejält sent klev upp vid 12:30 tiden men var skönt. Jag och älsklingen tog med Sigge ut på en lektur i närmare 2 timmar. Sen fick sigge även leka med grannhunden rocky vildigarna ;). Är sinnesjukt härligt ute nu 5 plusgrader hade vi känner verkligen att våren är på gång nu Lovely. Har inte hittat sladden till min kamera nu så lägger upp några bilder sen 1 vecka tillbaka på sigge som grannen tog.




Sigge i fullfart:D.



Sigge och rocky som sprang som bara den :D.

Godnatt Kanske



Älskling och Jag har tittat på den klassiska Fucking Åmål och fy vad kass den är :D. Sigge har legat och snarkat och säkert drömt om köttbullar på en äng eller något haft spring i benen iallafall. Har inte orkat skriva i bloggen vet faktiskt inte varför men ska väl börja göra en skärpning där jag älskar ju att skriva men lilla sigge tar en hel del tid och då är man trött på kvällarna :). Vad vill ni att man ska skriva om skulle vara roligt att veta. Kommer hur som helst bli en massa vardagligt skrivande om vad som sker i vårat liv(Jag sambon och sigge)

RSS 2.0